Clubul Gaz Metan Mediaş a anunţat, vineri, că a decis suspendatea contractului tehnicianului Dusan Uhrin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În contextul noilor evenimente petrecute, Clubul Gaz Metan Mediaş a luat măsura suspendării contractului Antrenorului principal Dusan Uhrin, pe durata cercetării disciplinare a acestuia. Facem precizarea că la partida pe care Gaz Metan o va disputa sâmbătă după-amiază în deplasare cu Academica Clinceni, pe banca tehnică a echipei va sta Team-Managerul Flavius Boroncoi. Alături de acesta va fi Antrenorul secund Bogdan Pătraşcu, dar şi ceilalţi membrii ai staff-ului tehnic”, se arată pe site-ul grupării.

Gaz Metan Mediaş va întâlni în etapa a cincea a Ligii I echipa Academica Clinceni, sâmbătă, în deplasare, de la ora 14.45.

Uhrin a preluat conducerea tehnică a echipei din Mediaş în luna iunie. El a semnat un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.