Fostul internaţional Gavril Balint a declarat, marţi, că nu are nimic cu antrenorul stelist Laurenţiu Reghecampf, dar a precizat că în acest moment vicecampioana României nu joacă nimic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vreau să văd în meci, nu la antrenamente. Sunt atâtea exerciţii pe care le vezi pe net şi le poţi face la antrenament. Nu înţeleg de ce o ia personal Reghecampf, pentru că eu nu am absolut nimic cu el. Eu pur şi simplu fac o analiză. Nu trebuie să fiu un mare antrenor şi nu mă consider un mare antrenor. Am antrenat la echipe mici şi am avut rezultate pe unde am fost. E uşor să afli, nu stau să le enumăr. Poate am pretenţii mari de la Steaua, pentru că îşi doreşte mereu să câştige tot, a plătit bani buni pe jucători. Vreau să văd joc. Nu am pretenţii de la Chiajna sau Voluntari, am de la Steaua. Ăsta e felul meu, poate sunt mai dur, poate uneori mă afectează jocul Stelei când joacă împotriva unor rivale... Bineînţeles că îmi păstrez părerile şi voi spune mereu ce gândesc. Nu trebuie să ai mare şcoală de fotbal ca să vezi că nu joacă nimic în acest moment. Ce, trebuie să fii mare specialist?", a spus Balint, conform digisport.ro.

Laurenţiu Reghecampf a criticat, marţi, într-o conferinţă de presă, comentariile fostului internaţional Gabriel Balint: “De ce consideraţi că a fost un accident cu Botoşani? Când noi am făcut acest lucru am fost penalizaţi că nu respectăm adversarul. Văd tot felul de comentarii. Îl văd pe specialistul Gabi Balint, care face nişte comentarii de mare, mare antrenor, dar din păcate rezulatele pe care le-a avut ca antrenor lasă de dorit. Să ne lase cu lecţiile de fotbal. Ar trebui să le facă el pe teren. Văd declaraţiile celor care joacă cu Steaua: «Am anihilat Steaua, l-am anihilat pe Reghe» Ce, joacă cu mine? Eu nu am nicio problemă, fiecare echipă să joace fotbal şi să câştige puncte. Că joacă cu Steaua, Dinamo sau Avântul Prăbuşirea, asta ar trebui să facă. Noi asta încercăm. Că nu ne-a ieşit, se întâmplă, dar nu este nicio tragedie. Nu este jocul pe care ni-l dorim, dar nu trebuie să vedem totul negru. Deocamdată avem patru puncte avans, chiar dacă lui Gabi Balint nu-i convine. Să fie sănătos, să comenteze în continnuare, dar să nu jignească. Dacă ne luăm de ei, ne luăm de fostele glorii, dacă ei comentează nu e nicio problemă. Să ne vedem fiecare de drumul nostru”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.