Gardul locuinţei preşedintelui CS Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a fost vandalizat înaintea derbiului loc cu FC U Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Persoane necunoscute au scris pe gardul proprietăţii din Craiova a fostului internaţional mesaje ca "Cârţu=Sifon", CSU=Clonă" şi "Mori".

"Nu ştiu dacă a fost mâna noastra sau, cum a fost în trecut, mâna celor de la CSU, care au dat vina pe noi şi poliţia a spus că au fost cei din Peluza Nord. Data trecută, cei din Peluza Nord i-au mâzgălit gardul lui Sorin Cârţu, au pus Peluza Sud şi au dat vina pe noi. Poliţia a făcut verificări şi a spus că au fost cei din Peluza Nord", a declarat Andrei Preda, lider al galeriei FC U Craiova, la ProX.

Anul trecut, în iulie, o pictură murală amplasată în centrul municipiului Craiova, care îl înfăţişa pe fostul internaţional Sorin Câţu, preşedintele CS Universitatea Craiova, a fost vandalizată de suporteri ai echipei FC U Craiova, patronată de Adrian Mititelu. Fanii au aruncat cu vopsea neagră pe zidul pe care era realizată pictura.

Meciul FC U Craiova - CS Universitatea Craiova va avea loc, duminică, de la ora 21.00, în etapa a XI-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.