Jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, locul 3 WTA, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 5-7, 6-2, 7-6 (6), de sportiva australiană Daria Gavrilova, locul 24 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muguruza, admisă direct în manşa a doua, a fost întrecută după un meci de trei ore şi opt minute.

Spaniola era pe partea de tablou a Simonei Halep, locul I WTA, şi ar fi întâlnit-o pe jucătoarea română în semifinale.

Gavrilova va evolua în optimi împotriva rusoaicei Maria Şarapova, locul 40 WTA, care a trecut, cu 3-6, 6-4, 6-2, de Dominika Cibulkova din Slovacia, locul 34 WTA.

Daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, jucătoarea ce o poate depăşi pe Simoan Halep în fruntea ierarhiei, s-a califcat în optimi, după o victorie în două seturi, scor 6-1, 6-4, cu belgianca Alison Van Uytvanck, locul 49 WTA. 

Wozniacki va evolua în optimile de finală ale competiţiei de la Foro Italico împotriva jucătoarei letone Anastasija Sevastova, locul 20 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.