Antrenorul FC Dinamo, Ionel Gane, s-a declarat nemulţumit de jocul mijlocaşilor Diego Fabbrini şi Gevaro Nepomuceno după înfrângerea suferită cu CS Universitatea Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Jocul a fost unul bun, însă ne-a lipsit finalizarea, să fim mai lucizi. Eu cred că am început jocul bine, am avut trei situaţii, Gueye dacă reuşea să dea gol intram şi mai bine în joc. Am făcut o singură greşeală şi ei au marcat, după care noi am fost echipa care a controlat şi a dominat jocul. Mă aşteptam mai mult de la Fabbrini, să-mi scoată om din joc, Nepomuceno să-mi aducă mai mult. Ca joc, am stat bine, am dominat Craiova, o echipă foarte bună şi nu cred că meritam să pierdem, astăzi. Au fost două reprize disputate, ei au reuşit să înscrie, noi nu. Noi nu am avut situaţii mari în repriza a doua, dar am avut controlul jocul. Ei au avut doar o situaţie, pe final de meci. Suferim la finalizare. Nu am ce să le reproşez jucătorilor la nivel de implicare, singurul lucru este la nivel de finalizare, acolo trebuie să fim mai inspiraţi", a declarat Gane, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

El a anunţat un transfer efectuat de echipa dinamovistă: "Jonathan Morsay de la Chievo este un jucător pe care l-am analizat dintre mulţi alţii şi e foarte bine că a venit, pentru că avem nevoie de jucători ofensivi în acest moment (n.r. - Juan Camara la Craiova?) E posibil. El a decis, noi îi respectăm decizia pe care el a luat-o. Îi doresc numai bine."

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Andrei Ivan, în minutul 26. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.