Fundaşul Valerică Găman a declarat, miercuri, după retrogradarea Astrei Giurgiu, că fotbalul ia-u pedepsit pe jucătorii giurgiuveni, care doar atât au putut la meciul cu FC Viitorul, pierdut, scor 0-1. El speră totuşi în câştigarea Cupei României sâmbătă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Fotbalul ne-a pedepsit, dar sper ca acest club să reziste şi să revină peste un an. Cred că atât am putut. Au fost multe probleme la club. nu caut un alibi, dar faptul că am jucat din 3 în 3 zile nu ne-a dat ocazia să ne revenim. E numai vina noastră şi a conducerii. Fotbalul îşi dă ceea ce meriţi. Cu siguranţă nu voi continua în Liga II, am ceva contacte. Nu am luat în considerare acest aspect, al retrogradării, nu ştiu ce va fi cu echipa. Sperăm să reuşim un rezultat bun în Cupa României", a declarat Găman la Digisport.

Astra Giurgiu şi Poli Iaşi au retrogradat, iar FC Hermannstadt şi FC Voluntari vor disputa barajul pentru menţinerea în Liga I, după rezultatele înregistrate, miercuri, în meciurile din ultima etapă a play-out-ului Ligii I. Astra va evolua, sâmbătă, în finala Cupei României, cu Universitatea Craiova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.