Internaţionalul galez James Collins a lovit din greşeală cu mingea în faţă un copil de şase ani, luni, în timpul încălzirii dinaintea meciului cu naţionala Republicii Moldova, din preliminariile Cupei Mondiale. Fotbalistul a urcat imediat în tribună pentru a vedea dacă băiatul este în regulă, iar apoi i-a dat acestuia un tricou al celui mai celebru component al naţionalei, Gareth Bale, scrie walesonline.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ryan Evans, ameţit şi confuz după lovitură, a fost consultat de medicii de la stadion imediat după ce a fost lovit cu mingea. Îngrijorat, Collins a urcat în tribună pentru a vedea dacă Ryan este în regulă. El a plecat apoi la vestiare şi s-a întors la copil cu un tricou al lui Gareth Bale.

"A fost o lovitură puternică, nu se aştepta. Ryan a fost şocat şi foarte afectat. Ginge (n.r. - Collins) a venit imediat în tribună ca să vadă dacă este în regulă şi apoi a spus că se va întoarce cu un tricou. A revenit cu tricoul lui Gareth Bale, l-a îmbrăţişat pe Ryan şi s-a fotografiat cu el. A fost frumos din partea lui şi vrem ca el să ştie că Ryan este bine. De fapt acum vrea şi un tricou al lui James Collins", a declarat tatăl copilului, Darren Evans.

James Collins a postat marţi două fotografii pe Instagram şi a povestit ce s-a întâmplat. El le-a cerut fanilor să îl ajute să ia legătura cu Ryan Evans, precizând că vrea să verifice dacă băiatul este în regulă şi să îi mai trimită câteva cadouri.

 

If anyone could help me get in contact with this little lad Ryan Evans from Cardiff would be much appreciated!! Want to send him a few bits for hitting him with one of my horrendous shots in the warm up last night. I went to see him in the stand and gave him a @garethbale11 shirt but want to check he's ok and not hurt!! Thank you @fawales #togetherstronger

O fotografie postată de James Collins (@gingercollins19) pe

 

Ryan, fratele său Rhys, în vârstă de 10 ani, şi tatăl lor au fost prezenţi luni seară la meciul câştigat de Ţara Galilor la Cardiff, cu scorul de 4-0, în faţa selecţionatei Republicii Moldova, în prima etapă a grupelor de calificare la Cupa Mondială. 

Ryan Evans este junior la clubul Cardiff Devils.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.