O gala de box cu opt meciuri a avut loc, sâmbătă, în Nicaragua, în plină pandemie de coronavirus. Evenimentul s-a desfăşurat în condiţii speciale, conform presei internaţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, sportivii au fost daţi cu dezinfectant din cap până-n picioare înainte de meci, iar antrenorii, arbitrul şi fetele de ring au purtat măşti.

S-au disputat opt meciuri: unul de patru reprize, şase de şase runde şi capul de afiş, Ramiro Blanco – Robin Zamora, de opt runde.

La gală au fost prezenţi 800 de spectatori, care au fost nevoiţi să stea la distanţă unii faţă de ceilalţi şi cărora li s-a luat temperatura la intrarea în sală. De asemenea, fanii au fost daţi cu dezinfectant.

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

“Aici nu ne temem de coronavirus şi nu există carantină. Cele trei decese anunţate au fost ale unor oameni veniţi din afară şi nimeni din ţară nu a fost contaminat. Nicaragua este o ţară săracă şi boxerii trebuie să mănânce. Nu pot să stea închişi în casă”, a declarat promotorul Rosendo Alvarez, potrivit AP.

Gala s-a desfăşurat în sala Alexis Arguello din Managua, cu o capacitate de 8.097 de locuri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.