Perechea Gabriela Ruse/Olga Danilovic (România/Serbia) s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 250 de la Palermo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Românca şi colega sa au învins în primul tur echipa Maddison Inglis/Samantha Murray Sharan (Australia/Marea Britanie), scor 6-2, 6-7 (4), 10-6, într-o oră şi 45 de minute.

În runda următoare, Ruse şi Danilovic vor întâlni perechea favorită 4, Erin Routliffe/Kimberley Zimmermann (Noua Zeelandă/Belgia).

Gabriela Ruse a acces, miercuri, şi la simplu în sferturi, beneficiind în optimi de neprezentarea jucătoarei elveţiene Jil Teichmann, accidentată la coapsa stângă. În sferturi, românca (locul 137 WTA, venită din calificări) o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre italianca Lucia Bronzetti (190 WTA) şi americanca Grace Min (166 WTA).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.