Jucătoarea Gabriela Ruse a declarat, joi, după tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul întâlnirii cu Italia, că Billie Jean King Cup fără spectatori este la fel ca un turneu normal, cu care sportivele s-au obişnuit deja în contextul pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne dorim foarte mult să câştigăm, ne-am dorit să fim prezente aici. E ceva unic pentru noi să nu avem spectatori, dar vom încerca să jucăm cu ce avem şi ce putem. În momentul de faţă Fed Cup fără spectatori e ca un turneu normal. Ne-am bucurat tare mult când am auzit că Monica este căpitan, cred că este bine pentru noi. Ea mereu ne-a calmat, a ştiut cum să vorbească cu noi, este jucătoare şi cred că este un atu pentru noi. Simona ne-a dorim mult succes şi a spus că se va uita la meciurile noastre. Cred că nu este un lucru bun pentru noi că nu o avem pe Simona în echipă, însă vom încerca să ne descurcăm cu ce avem şi să nu ne gândim la lucrurile astea. Toată această generaţie, Simona, Sorana, Irina.. pe mine m-a inspirat. Şi pentru noi este o presiune, ne dorim să rămânem la nivelul lor. Vom încerca să fim prezente, să muncim şi să dăm tot ce e mai bun din noi. Cred că Italia este favorită, dacă ne luăm după clasament, însă la Fed Cup nu cred că este cineva favorită. Ne dorim să ajungem cât se poate de sus. Am emoţii, dar încerc să fiu echilibrată şi să ne concentrăm la ce trebuie să facem”, a spus Ruse.

România întâlneşte Italia vineri şi sâmbătă, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în play-off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup.

Programul complet al confruntării este următorul:

Vineri, primul meci de la ora 15.30: Irina Bara (132 WTA) - Elisabeta Cocciaretto (111 WTA); Mihaela Buzărnescu (137 WTA) - Martina Trevisan (99 WTA)

Sâmbătă, primul meci de la ora 14.00: Irina Bara (132 WTA) - Martina Trevisan (99 WTA); Elisabeta Cocciaretto (111 WTA) - Mihaela Buzărnescu (137 WTA); Monica Niculescu/Elena Gabriela Ruse - Jasmine Paolini/Giulia Gatto-Monticone

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.