Fundaşul Gabriel Tamaş a declarat, joi seară, după înfrângerea din partida cu Osmanlispor, scor 0-2, că îşi cere scuze colegilor pentru penaltiul făcut din care turcii au deschis scorul, dar a precizat că astfel de lucruri se întâmplă în fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Penaltiurile fac parte din joc. Am alergat foarte mult în repriza a doua. S-a schimbat tot jocul după eliminarea lui Enache. În partea a doua le-am dat prea multe spaţii. În prima repriză am jucat bine, am pasat, dar în 10 oameni este foarte greu la acest nivel. Îmi cer scuze colegilor pentru că am făcut penalti, dar se întâmplă în fotbal. Este abia începtul, ne putem califica", a spus Tamaş la Sport.ro.

Mijlocaşul Adrian Popa consideră că nu este încheiată calificarea: "S-a simţit eliminare alui Enache, mai ales că 11 la 11 le-am pus probleme. La nivelul acesta e greu cu un om mai puţin. Nu se pune problema să-i reproşăm ceva lui Enache. Mai sunt cinci meciuri, nu s-a încheiat calificarea".

Formaţia Steaua a fost învinsă, joi, la Ankara, cu scorul de 2-0 (0-0), de echipa Osmanlispor, în prima etapă a grupei L a Ligii Europa. Steaua a jucat a doua repriză în inferioritate numerică.

Golurile au fost marcate de Diabate '64 (penalti) şi Umar '74.

Steaua a jucat a doua repriză cu un jucător mai puţin, după ce în prelungirile primei părţi a fost eliminat Gabriel Enache.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.