Fundaşul echipei Steaua, Gabriel Tamaş, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că se aştepta ca meciul dintre Dinamo şi Astra, scor 1-4, să fie mult mai strâns, dar a adăugat că giurgiuvenii au jucat foarte bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am văzut meciul Astrei. Presiune a fost mereu la Steaua, pentru că se vrea performanţă, nu avem o presiune în plus pentru că au câştigat aseară. Mă aşteptam la un meci mai strâns, dar Astra a jucat foarte bine", a spus Tamaş.

Gabriel Tamaş a vorbit şi despre ieşirea nervoasă pe care a avut-o Cristian Săpunaru (Pandurii), miercuri, la finalul meciului cu Steaua: "Ceea ce a făcut nu cred că a fost frumos, şi-a cerut scuze după, dar cedăm cu toţii la un moment dat. Nimeni nu este perfect".

Tamaş este de părere că Denis Alibec, de la Astra Giurgiu, este cel mai în formă atacant. "Este un jucător foarte bun şi cel mai în formă atacant la ora actuală din Liga I", a afirmat el.

Formaţia Astra Giurgiu a învins echipa Dinamo, scor 4-1, vineri seară, în play-off-ul Ligii I, în primul meci disputat pe Arena Naţională după cinci luni. Pentru Astra au marcat Boudjemaa '18, Alibec '37, '53 şi '68, în timp ce Dinamo a punctat prin autogolul lui Alves '40.

Echipa Steaua va întâlni ASA Târgu Mureş, duminică, de la ora 20.30, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I. În etapa a şasea, echipa lui Reghecampf va juca împotriva formaţiei Dinamo, la 10 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.