Fundaşul echipei Steaua Bucureşti, Gabriel Tamaş, a declarat, joi seară, după înfrângerea din meciul cu Dinamo, scor 1-4, că dacă va continua să joace la fel formaţia sa va pierde campionatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ce să fie acum, tristeţe... vă daţi seama, să încasezi patru goluri este foarte trist. Eu nu mă simt niciodată umilit! Nici dacă m-a înjurat un stadion întreg, nu m-am simţit umilit. Vă daţi seama, este supărare mare şi să termini ultimul meci cu capul jos înainte de sărbători este trist. N-a mers echipa, lumea fotbalului şi toţi se leagă de staf. Noi suntem de vină, poţi să alcătuieşti alt 11? Nu joacă staful, patronul, ci noi. Dacă mai jucăm de aşa manieră pierdem şi campionatul, pierdem tot. Nu este posibil la o echipă precum Steaua să jucăm de aşa manieră. Să vedem ce va fi în iarnă, ce jucători vor veni la echipă, vom trage tare la antrenamente şi trebuie să o luăm de la zero”, a spus Tamaş, conform digisport.ro.

Fundaşul stelist nu a vrut să comenteze divergenţele dintre patronul Gigi becali şi CSA Steaua: "Nu trebuie să comentez şi nu trebuie să vorbesc despre aşa ceva. Noi ce putem face, eu am contract, îmi văd de contract. Am înţeles că mai este încă un proces, eu nu pot să comentez”.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), formaţia Steaua Bucureşti, în prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii.

Golurile dinamoviştilor au fost marcate de Mahlangu '19, Nistor '65, Lazăr '79 şi Rotariu '90, în timp ce pentru stelişti a înscris Aganovici, în minutul 78.

Partida retur se va disputa la 1 martie 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.