Fotbalistul echipei Zira FK, Gabriel Matei, a declarat joi seară, după meciul cu Astra, pierdut cu scorul de 1-3, că giurgiuvenii au meritat victoria, el menţionând că formaţia sa a avut probleme la fazele fixe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La fazele fixe am stat puţin prost, am avut greşeli, cam asta a fost. Per total victoria Astrei cred că este meritată. Ei se aşteptau să jucăm cu totul alt sistem, dar cred  că în seara asta au fost puţin mai proaspeţi. A fost diferenţă în primul rând de două goluri pe tabelă. Nu întotdeauna fotbalul ţine de calitate, ţine şi de şansă şi de dorinţă. Cei de la Astra sunt acum puţin mai liniştiţi, dar cred că acest gol în deplasare este important şi îi pune puţin pe gânduri pe cei de la Astra. Puteam să facem 2-2 şi cred că alta era soarta jocului. Noi o să pregătim jocul normal, să atacăm mai mult şi poate întoarcem acest scor", a spus Matei la Digi Sport.

Gabriel Matei a precizat că a ales să semneze cu Zira deoarece şi-a dorit să plece din ţară. El a adăugat că a avut oferte de la Concordia Chiajna şi FC Voluntari. "În ultimii doi ani mi-am luat doar ţepe, am jucat doar pentru culori şi stemele cluburilor", a mai spus fotbalistul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia Astra Giurgiu a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa azeră Zira FK, la care evoluează Gabriel Matei, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa. Anthony Le Tallec a marcat un gol în acest prin joc oficial la Astra.

Au înscris Alexandru Ioniţă ‘31, Alexandru Dandea '55 şi Anthony Le Tallec '74 pentru Astra, respectiv Sadigov ‘34 pentru Zira.

Partida retur va avea loc săptămâna viitoare, în Azerbaidjan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.