FR Handbal a anunţat, joi, că a decis prelungirea perioadei de sistare a competiţiilor la toate nivelurile de vârstă, precum şi a antrenamentelor în sălile echipelor, până la ieşirea din starea de urgenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere decretul privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României, pe o durată de 30 de zile, şi hotărârile Consiliului de Administraţie FRH din 19 martie 2020, FRH anunţă prelungirea perioadei de sistare a competiţiilor de handbal din România până la ieşirea din starea de urgenţă. Ca urmare a acestei decizii, se amână Final Four-ul Cupei României – masculin, programat iniţial pentru perioada 4-5 aprilie 2020, precum şi Turneul final de Junioare 1, din 8 – 12 aprilie, pentru date ce vor fi stabilite ulterior, pe măsură ce detalii legate de situaţia curentă se vor modifica”, anunţă FRH.

De asemenea, se va amâna Adunarea Generală din 10 aprilie, precum şi Turneul F4 al Cupei României la feminine, programat iniţial în 24-25 aprilie.

”FRH se află într-un proces continuu de analizare a scenariilor posibile pentru a putea finaliza sezonul competiţional 2019-2020, cu toate competiţiile organizate sub egida sa. În acest sens şi indiferent de scenariul care va putea fi aplicat, activitatea competiţională se va relua în termen de 7 zile de la reinstaurarea stării de normalitate”, a mai transmis forul naţional de profil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.