Federaţia Română de Fotbal anunţă că a fost depistat pozitiv cel de-al patrulea arbitru în urma testărilor efectuate în ultimele zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oficialul de joc în cauză a fost retras de la delegări şi se află în izolare, la fel ca şi colegii cu care a intrat recent în contact, aceştia urmând a fi retestaţi înainte de a-şi putea relua activitatea.

"Reprezentanţii mass-media sunt rugaţi să respecte confidenţialitatea informaţiilor medicale şi viaţa privată a arbitrilor şi să evite să dezvăluie identitatea celor afectaţi de COVID-19", scrie frf.ro.

Lotul pentru finalul de sezon din Liga 1 şi play-off-ul Ligii 2 cuprinde 70 de arbitri. Încă de la începutul lunii iunie, aceştia au efecutat mai multe teste pentru virusul SARS-CoV-2. Costurile testelor sunt suportate integral de Federaţia Română de Fotbal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.