După mai bine de jumătate de secol, fotbalul românesc revine la Jocurile Olimpice iar performanţa reuşită de eroii acestei generaţii este onorată cu un kit de joc în ediţie limitată, creat împreună cu suporterii, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FRF a creat împreună cu suporterii un echipament de joc special, dedicat sărbătorii olimpice. “Am lansat fanilor provocarea de a imagina designul echipamentului şi am primit aproape 100 de propuneri. Ulterior, comisia formată din Horia Brenciu (artist), Vlad Munteanu (manager operaţional loturi naţionale FRF), Alfonso Flores (manager sponsorizări Joma) şi reprezentanţi ai departamentelor comunicare şi marketing FRF a ales viziunea câştigătoare a lui Cătălin Marian. Apoi, alături de partenerul tehnic Joma, am elaborat tricourile, şorturile şi jambierele, iar acum “armura” eroilor noştri se întoarce la suporteri. Sub blazonul protector al echipelor naţionale, cu flacăra olimpică aprinsă spre a veghea acest parcurs, tricoul e gata! În culori noi, aşteaptă să-l îmbrăcăm pentru încă o poveste frumoasă, de la nopţile italiene spre dimineţile japoneze care vor rămâne în istorie…”, se arată pe site-ul federaţiei.

Tricoul de joc de la Tokyo va fi purtat de jurnalişti români în apariţiile lor din aceste zile precum şi de influenceri care susţin această generaţie fotbalistică, menţionează FRF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.