Federaţia Română de Fotbal a anunţat, miercuri seară, că rezultatele testelor pentru coronavirus făcute în Islanda de componenţii echipei naţionale şi ai stafului tehnic al primei reprezentative sunt negative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un membru al delegaţiei a fost testat pozitiv, însă nu este contact direct cu jucătorii şi este asimptomatic.

“După o aşteptare nejustificat de lungă, am primit fiecare prin SMS, rezultatele testării COVID efectuate aseară, la intrarea în Islanda, pe aeroport: toţi tricolorii şi membrii staff-ului tehnic sunt negativi! A fost primit un singur rezultat pozitiv, în rândul membrilor delegaţiei, acesta nefăcând parte din staff-ul echipei naţionale şi nefiind contact direct cu jucătorii. Este asimptomatic. Nu a locuit în cantonamentul de la Mogoşoaia şi a fost testat negativ la toate testările anterioare deplasării în Islanda. Tocmai de aceea, va fi retestat în această seară, pentru a fi evitat un rezultat fals pozitiv”, se arată pe site-ul FRF.

Meciul Islanda - România, din semifinala barajului de calificare la Euro-2020, va avea loc joi, de la ora 21.45.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.