Având în vedere noile modificări privind desfăşurarea competiţiilor sportive descrise în HCNSU nr. 44 din 07.07.2021, Federaţia Română de Fotbal a modificat “Protocolul medical pentru desfăşurarea competiţiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, participarea la meciurile de fotbal este permisă doar pentru:

persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore

persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății.

Modificarea este în ceea ce priveşte persoanele care au trecut prin boală. Perioada de excepţie pentru testare s-a mărit de la 90 la 180 de zile. Această prevedere se aplică tuturor celor prezenţi pe stadion, echipe, organizatori, jurnalişti şi spectatori. Aceeaşi prevedere se aplică şi la futsal.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.