Partida FC Petrolul - Rapid, din etapa a doua a play-off-ului Ligii a II-a, se va disputa conform programării iniţiale, sâmbătă, de la ora 20:15.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Exceptând persoanele din cadrul clubului FC Petrolul depistate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 înainte de reluarea Ligii 2, toţi ceilalţi jucători din lot şi membrii ai staff-ului au primit rezultat negativ la ultimele teste efectuate.

Prin urmare, Direcţia de Sănătate Publică a aprobat reluarea antrenamentelor clubului şi, astfel, permite disputarea jocului programat la finalul săptămânii. Jocul rămas restant din prima rundă a play-off-ului, UTA Arad – FC Petrolul, va fi reprogramat la o dată ulterioară.

Persoanele din cadrul clubului prahovean depistate pozitiv la testări sunt asimptomatice şi se află izolate la domiciliu. Pentru a-şi putea relua activitatea, acestea vor intra pe un alt circuit cu multiple retestări în următoarea perioadă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.