Reprezentanţii Federaţiei de Fotbal a Germaniei au făcut, joi, o vizită de o zi la Bucureşti pentru a vedea cum arată stadioanele şi hotelurile ce urmează a fi folosite de Nationalmannschaft, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa naţională a Germaniei va juca cu reprezentativa României la Bucureşti, pe Arena Naţională, în 28 martie, în cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială din Qatar.

În acelaşi timp, Nationalmannschaft are şanse să se întoarcă la Bucureşti la 28 iunie, ca învingătoare a Grupei F de la Euro-2020, pentru a juca în optimile de finală ale turneului.

Vizita de joi a avut astfel un dublu scop, drept pentru care FRF le-a prezentat celor cinci delegaţi ai federaţiei germane facilităţile şi pentru meciul din preliminarii şi pentru Euro-2020.

Team managerul naţionalei Germaniei a fost însoţit de team managerul naţionalei României, Cătălin Gheorghiu, pentru a vizita stadioanele Steaua şi Arcul de Triumf şi mai multe hoteluri din Bucureşti. Ceilalţi specialişti germani au discutat cu managerii din FRF despre planurile stadionului, despre măsurile de protecţie împotriva Covid-19 şi despre rutele de acces la Arena Naţională. Totodată au fost inspectate facilităţile arenei şi fluxurile interioare.

Delegaţia Germaniei s-a declarat satisfăcută de condiţiile de antrenament şi cazare pe care le-a găsit la Bucureşti şi speră să vină de două ori, în acest an, pe Arena Naţională, menţionează frf.ro.

În Grupa F a Euro-2020, Germania va întâlni reprezentativele Franţei, Portugaliei şi Ungariei, jucând toate meciurile la Munchen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.