Gemenii Bob şi Mike Bryan, în vârstă de 42 de ani, cel mai de succes dublu din istoria tenisului, şi-au anunţat retragerea din activitatea sportivă. Cei doi americani au pus capăt unei cariere de 22 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Simţim amândoi că este momentul potrivit. La această vârstă este nevoie de multă muncă pentru a concura. Încă adorăm să jucăm, dar nu ne place să ne pregătim corpurile pentru a concura pe teren. Recuperarea este mai dificilă. Simţim că am fost competitivi în acest an, anul trecut, anulu dinainte. Vrem să ne retragem în acest moment, când încă suntem capabili de un tenis bun”, a declarat Mike Bryan într-un interviu pentru New York Times.

Cei doi fraţi au obţinut împreună 16 trofee de grand slam şi 119 titluri în circuitul ATP.

Bob şi Mike Bryan au terminat zece sezoane pe primul loc mondial, ocupând această poziţie 438 de săptămâni. În 2007, au contribuit la câştigarea Cupei Davis de către SUA, iar în 2012 au câştigat medalia de aur la Londra.

Bryan-Bryan ocupă în acest moment locul 27 ATP, la egalitate. Din dublu, Bob a strâns aproape 16 milioane de dolari, iar Mike, aproape 17 milioane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.