Internaţionalii kosovari Arbër Zeneli şi Valon Berisha au fost victimele unei spargeri, miercuri, în timp ce călătoreau cu Stade de Reims. Locuinţa celor doi fotbalişti legitimaţi la Reims a fost spartă în timp ce jucătorii erau în deplasare. Prejudiciul este între 300.000 şi 350.000 de euro, a anunţat joi Parchetul din Reims, confirmând o informaţie difuzată de France Bleu Champagne-Ardennes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Unul îl găzduia pe celălalt", a declarat pentru AFP Ludovic André, procurorul general din Reims. "Spargerea a fost constatată ieri (miercuri - n.r.), a fost deschisă o anchetă şi a fost chemată poliţia judiciară", a precizat procurorul.

Potrivit primelor informaţii, au fost furate două genţi Louis Vuitton şi şapte ceasuri Rolex, cu o valoare totală cuprinsă între 300.000 şi 350.000 de euro.

Un martor urmează să fie audiat, iar camerele de supraveghere "sunt analizate în prezent", a declarat procurorul, adăugând că nu este încă sigur dacă acestea acoperă zona în care a avut loc furtul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.