Naţionala de volei masculin a României a fost învinsă joi, la Montpellier, de reprezentativa Franţei, cu scorul de 3-0, în primul meci din grupa A, la Campionatul European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 25-19, 25-14 şi 25-16, după doar 64 de minute de joc.

Din grupa A mai fac parte echipele Bulgaria, Grecia, Portugalia, Italia, iar celelalte rezultate ale zilei sunt Bulgaria – Grecia 3-0 şi Portugalia – Italia 0-3.

România va juca următoarele partide astfel: cu Bulgaria (vineri), cu Italia (duminică), cu Grecia (16 septembrie) şi cu Portugalia (18 septembrie).

Primele patru clasate în fiecare din cele patru grupe găzduite, între 12-29 septembrie, de Franţa, Belgia, Slovenia şi Olanda, se vor califica în optimile de finală, programate în 21 septembrie.

Urmează sferturile, în 23 şi 24 septembrie, pentru ca semifinalele să aibă loc în 26 şi 27 septembrie, iar finalele pentru medalii în 28 şi 29 septembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.