Selecţionerul Austriei, Franco Foda, a declarat luni seară, după meciul cu România, scor 2-3, că reprezentativa tricoloră nu l-a suprins, însă echipa sa a făcut prea multe greşeli în apărare. Foda a precizat, în conferinţa de presă de la finalul jocului, că s-a văzut că grupa este echilibrată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu pot să spun că ne-a surprins echipa României. Ne-am uitat la multe meciuri ale lui Rădoi, de la U21, şi ştiam că echipa este foarte bună la combinaţii. S-a văzut din nou că grupa este foarte echilibrată. Doar că am făcut prea multe greşeli în defensivă. Noi am înscris două goluri, ar fi trebuit să marcăm mai multe”, a spus Foda.

Reprezentativa României a învins, luni seară, la Klagenfurt, cu scorul de 3-2 (1-1), selecţionata Austriei, într-un meci din etapa a doua a grupelor Ligii Naţiunilor. Ca urmare a rezultatelor din primele două etape, România este lider în clasamentul primei grupe a ligii B.

Pentru echipa României au înscris Alibec ‘3, Grigore ’51 şi Maxim ’69. Gazdele au marcat prin Baumgartner ’17 şi Onisiwo ’81.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.