FC Argeş a anunţat, miercuri seară, că a obţinut serviciile mijlocaşului francez Clement Couturier, acesta semnând un contract valabil până la sfârşitul acestui sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Francezul în vârstă de 27 de ani a venit la FC Argeş din postura de jucător liber de contract.

Ultima dată, el a jucat la Royal Excelsior Virton, grupare belgiană de care s-a despărţit în luna iulie.

Couturier s-a format în Franţa, iar primul contract de profesionişti l-a semnat în 2014, cu Dijon B. Apoi, şi-a mai trecut în C.V. echipele Montceau B, ASM Belfort, Chambly, Les Herbiers – toate din Franţa – şi Dudelange – Luxemburg. În 2018, cu luxemburghezii, a bifat şi şase meciuri în grupele Europa League, reuşind să elimine pe CFR Cluj din această întrecere. Mijlocaşul francez are şi trei trofee câştigate cu Dudelange: campionatul, cupa şi cupa ligii. La cele şase echipele profesioniste la care a evoluat, fotbalistul francez a bifat 172 de partide şi 33 de goluri.

Prin venirea lui Clement Couturier, FC Argeş a ajuns la 15 jucători aduşi pentru acest sezon de Liga I. Clubul din Piteşti i-a mai transferat în vară pe mijlocaşul Georgian Honciu şi atacantul Ndiaye Mediop, ambii de la Dunărea Călăraşi, fundaşul Gabi Matei (Academica Clinceni), mijlocaşii David Meza Colli şi Gabriel Deac, ambii de la Petrolul Ploieşti, portarii Alexandru Greab (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) şi Flavius Croitoru(CS Mioveni), mijlocaşul portughez, Romeo Sergio Marakis(Cova Piedade), atacantul angolez cu cetăţenie elveţiană, Cephas Malele(UD Oliveirense), mijlocaşul Cătălin Barbu şi mijlocaşul Stephan Leonard Drăghici, venit sub formă de împrumut de la Universitatea Craiova, mijlocaşul belgian Alexander Maes, sosit de la Beerschot VA, ocupanta locului 3 din prima ligă belgiană, mijlocaşul Antun Palic de la echipa maghiară de primă ligă, Kaposvári Rákóczi şi fundaşul Luka Maric, de la formaţia poloneză de prima ligă, Arka Gdynia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.