Fostul fotbalist Fracesco Totti a dezvăluit luni, când se împlineşte un an de când el a jucat ultimul meci în echipa AS Roma, că îşi scrie autobiografia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj publicat online, el a spus: „Scriu povestea vieţii mele, atât în fotbal, cât şi în afara lui. Pentru mine este un proiect foarte important, voi dezvălui detalii pe parcurs”.

Totti, în vârstă de 41 de ani, colaborează pentru acest proiect cu jurnalistul Paolo Condo. Autobiografia va fi lansată în toamna acestui an, scrie AFP.

Pe 28 mai 2017, Francesco Totti a jucat ultimul meci în echipamentul AS Roma, după o carieră de 24 de ani la clubul sportiv. AS Roma a învins atunci Genoa, în ultima etapă a campionatului Italiei.

Atacantul, care s-a alăturat echipei de juniori a clubului în 1989, a înscris pentru AS Roma 307 goluri în 786 de meciuri.

Francesco Totti face acum parte din conducerea clubului care a ajuns anul acesta în semifinalele Ligii Campionilor, prima dată în 24 de ani, fiind învins de Liverpool.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.