Francesca Schiavone le consideră pe ocupantele primelor două poziţii în ierarhia WTA, Simona Halep şi Caroline Wozniaki, ca fiind cu "un pas deasupra" celorlalte jucătoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o mare diferenţă între jucătoarele de top şi restul. Halep şi Wozniacki sunt cu un pas deasupra celorlalte, apoi o pun pe Venus, apoi Serena care revine, chiar dacă are nevoie de un pic de formă fizică", a declarat Schiavone, potrivit tennisworlditalia.com.

Italianca le recomandă mai tinerelor ei adversare să deschidă mai mult unghiurile pe teren.

"Le-aş sugera să deschidă unghiurile, jucătoarele nu folosesc unghiuri. Sunt jucătoare ca Halep şi Wozniacki care ar putea perfect să deschidă unghiurile Şi apoi ele trebuie să-şi îmbunătăţeacă jocul la fileu, care poate fi un factor determinat, uitaţi-vă la Roger Federer", a spus ea. 

Francesca Schiavone, câştigătoare la Roland Garros, în 2010, continuă să joace în circuitul WTA la vârsta de 37 de ani, fiind pe locul 159 mondial. Ea a fost pe locul 4 WTA în 2011, aceasta fiind cea mai bună clasare din cariera ei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.