Biletele pentru întâlnirea România - China, care va avea loc în 6-7 martie 2020, la Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, în play-off-ul Grupei Mondiale a Cupei Davis, au fost puse în vânzare pe site-ul bilete.ro şi în reţeaua Bilete.ro din magazinele Inmedio, Germanos şi Poşta Română, informează FR Tenis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preţul unui bilet este de 25 de lei/zi, iar preţul unui abonament pentru cele două zile este de 40 de lei.

Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc.

Întâlnirea dintre România şi China, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale a Cupei Davis, are loc în perioada 6-7 martie 2020, la Sala Polivalentă din Piatra Neamţ.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de vineri, 6 martie, urmând ca sâmbătă, 7 Martie, să se dispute partida de dublu şi celelalte două meciuri de simplu.

Partidele vor începe după cum urmează:

Vineri, 6 Martie, de la ora 15.00; 

Sâmbătă, 7 Martie, de la ora 12.00.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.