Federaţia Română de Handbal a anunţat, vineri dimineaţă, că rezultatul testului pentru coronavirus făcut seara de Denisa Dedu este negativ, astfel că sportiva poate reveni în programul normal al echipei naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A venit rezultatul testului realizat de Denisa Dedu aseara. Acesta este negativ, iar Denisa si Cristina Laslo pot reveni in programul normal al echipei nationale”, se arată pe pagina de Facebook a FR Handbal.

Joi, portarul naţionalei de handbal feminin, Denisa Dedu, a primit rezultat neconcludent la testul RT-PCR din Muntenegru, înaintea intrării în ”bula” de la Podgorica, unde vineri începe turneul preolimpic. Ea şi Cristina Laslo, colega sa de cameră, s-au pregătit joi seară pe holul hotelului în care sunt cazate.

Naţionala României a ajuns în cursul după-amiezii la Podgorica, unde va juca, sâmbătă şi duminică, în compania echipelor Norvegia şi Muntenegru.

Cele două adversare ale tricolorelor se vor duela vineri.

Primele două clasate din grupa de la Podgorica se vor califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.