Fotbalistul Joey Barton, care şi-a reziliat contractul cu echipa Glasgow Rangers în luna noiembrie, este acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal că a plasat 1.260 de pariuri în ultimii zece ani, a anunţat, vineri, BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Barton, în vârstă de 34 de ani, ar fi plasat aceste pariuri în perioada 26 martie 2006 - 13 mai 2016.

În luna septembrie, Federaţia Scoţiană de Fotbal a deschis o anchetă după ce au apărut informaţii că Barton ar fi pariat pe 44 de meciuri în perioada 1 iulie - 15 septembrie, printre care şi pe întâlnirea pe care Celtic Glasgow a pierdut-o, în deplasare, cu scorul de 7-0, în faţa formaţiei FC Barcelona, în grupele Ligii Campionilor.

Joey Barton a evoluat în cariera sa la echipele Manchester City, Newcastle United, Queens Park Rangers, Olympique Marseille, Burnley şi Glasgow Rangers. Conform presei engleze, mijlocaşul negociează revenirea la Burnley începând din ianuarie 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.