Jucătorii străini ai echipei de fotbal Dnepr Dnepropetrovsk au reuşit să părăsească Ucraina, ei deplasându-se cu maşinile până în Vama Siret, după care au plecat către Bucureşti şi Iaşi, pentru a lua avionul spre ţările lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ciprian Paraschiv, fost jucător al echipei Politehnica Iaşi, a declarat pentru News.ro că fotbaliştii străini de la Dnepr au ajuns sâmbătă în Vama Siret, după un drum istovitor de aproape 900 de kilometri. 

"De la Siret, o parte au fost preluaţi cu microbuzul către Bucureşti, iar şapte dintre ei, originari din Spania, Brazilia şi Argentina, au ajuns după-amiază la Iaşi, de unde au plecat cu avionul spre Viena. I-am întâmpinat la intrarea în Iaşi, apoi i-am condus la aeroport. Erau speriaţi şi obosiţi. Mi-au spus că nu au mai dormit de 48 de ore. Spuneau că nu vor mai reveni în Ucraina", a declarat Ciprian Paraschiv. 

Echipa Dnepr Dnepropetrovsk activează în prima ligă de fotbal a Ucrainei şi ocupă locul al treilea în clasament după 18 etape. Competiţia de fotbal a fost întreruptă în Ucraina din cauza conflictului militar din regiune. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.