Fostul antrenor al echipei de baschet Los Angeles Lakers, Luke Walton, este acuzat de agresiune sexuală de către o jurnalistă de sport, a anunţat, luni, site-ul TMZ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Walton, care din 15 aprilie antrenează Sacramento Kings, este acuzat de jurnalista Kelli Tennant că a atras-o într-o cameră de hotel din Santa Monica (California), sub pretextul unei discuţii despre o carte.

Acolo, antrenorul ar fi împins-o pe pat şi ar fi atins-o cu forţa, înainte de a-i da drumul. Data presupusei agresiuni nu este preciztă, dar, conform TMZ, ar fi avut loc înainte ca Walton să preia Lakers, în 2016. 

În vârstă de 39 de ani, Luke Walton, fost jucător la Lakers, a fost demis la 12 aprilie, după trei sezoane dezamăgitoare, în care echipa din California nu a reuşit să se califice în play-off.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.