Luptătorul Abdulraşid Sadulaev a declarat că parlamentarul Magomed Gadzhiev l-a premiat cu un milion de dolari pentru medalia de aur obţinută la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vreau să îi mulţumesc compatriotului meu din districtul Charodinski, deputatul Magomed Gadzhiev, care a decis să mă încurajeze cu un milion de dolari pentru triumful de la Olimpiada de la Tokyo. Nici antrenorul meu Shamil Omarov nu a fost uitat. În schimb, eu şi antrenorul meu vom încerca să menţinem ştacheta ridicată şi să îi bucurăm pe fani cu noi victorii”, a afirmat sportivul pentru RIA Novosti.

Abdulrashid Sadulaev a obţinut aurul olimpic la Tokyo la lupte libere, la categoria 97 kg. El a urcat pe prima treaptă a podiumului şi la JO de la Rio, la 86 kg.

La Tokyo, a concurat la categoria 97 kg şi românul Albert Saritov, care nu a trecut de optimi.

În februarie 2020, Saritov şi Sadulaev au fost adversari în finala categoriei 97 kg la Campionatele Europene. Învingător a fost Sadulaev.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.