Fosta gimnastă Andreea Răducan, multiplă medaliată europeană, mondială şi olimpică s-a căsătorit religios, sâmbătă, la ceremonie asistând şi Nadia Comăneci. Fosta sportivă are peste 250 de invitaţi la petrecerea de nuntă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe lângă Nadia Comăneci, la nuntă au mai fost prezenţi Ion Ţiriac, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Monica Roşu, Sandra Izbaşa sau Cătălina Ponor.

Andreea Răducan s-a căsătorit civil, miercuri, cu Daniel Tandreu, la Primăria Sectorului 1 Bucureşti.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Andreea Răducan (33 de ani) s-a retras din activitatea competiţională în 2002, după o carieră în gimnastică în care a bifat o medalie de aur cu echipa României la JO de la Sydney şi argint, tot atunci, la sărituri, precum şi cinci medalii de aur, una de argint şi două de bronz la Campionatele Mondiale, respectiv una de argint şi una de bronz la Campionatele Europene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.