Superbet Group anunţă numirea lui Jimmy Maymann - care a deţinut funcţii în diverse consilii de administraţie şi cu un palmares consistent ca antreprenor - în calitate de vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie, având un mandat care a început pe 26 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma numirii lui Hans-Holger Albrecht în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA), Superbet Group continuă să îşi consolideze echipa de leadership,prin recrutarea,pentru poziţii cheie în cadrul CA,a unor lideri de business recunoscuţi la nivel global în industriile de tehnologie şi entertainment. Jimmy Maymann deţine o experienţă impresionantă la nivel de conducere, în diverse consilii de administraţie, la care se adaugă şi un palmares consistent de inovator şi antreprenor, specializat în crearea, dezvoltarea şi transformarea unor companii din domenii precum tehnologie, media, servicii digitale, telecomunicaţii şi ONG-uri. Din rolul său de investitor în startup-uri de tehnologie, el a fost esenţial în crearea amaimult de zece companii, fiind, de asemenea, implicat şi într-o serie de vânzări de succes. Cel mai relevant exempluîn acest sens îl reprezintă Goviral, o platformă online de conţinut videoco-fondată de Jimmy Maymann, care a fost achiziţionată de către compania americană AOL în anul 2011”, conform Superbet.

În prezent, Jimmy Maymann este preşedinte al startup-ului UNLive (platformă globală de conţinut cultural),TV2 Danemarca (media)şi AirHelp Inc. (servicii de compensare a biletelor de transport aerian). De asemenea, el deţine funcţiinon-executiveîn cadrul companiilor Telia AB (telecom), Pitzner Group (investiţii comerciale) şi The Maternity Foundation (ONG internaţional).

Anterior, a fost vicepreşedinte Executiv pentru conţinutul dedicat portofoliului de brand-uri, în cadrul AOL, reuşind performanţa de a avea 499 de milioane de vizitatori unici lunar. Aceasta, după ce a fost CEO al platformei de ştiri “The Huffington Post”, fiind responsabil pentru dezvoltarea şi implementarea unei strategii de extindere la nivel global, care a culminat cu deschiderea de 15 ediţii în pieţe internaţionale şi a avut ca rezultat creşterea audienţei de la 35 de milioane la aproximativ 210 milioane de vizitatori unici lunar.

„Gândirea progresivă şi viziunea echipei de leadership m-au convins să mă alătur acestui proiect. Superbet are un potenţial extraordinar în materie de creştere şi extindere în pieţe internaţionale,cultivând o relaţie de încredere între Grup, clienţii săi şi partenerii locali, specifici fiecărei pieţe. Sunt încântat să preiau rolul de vicepreşedinte şi să îmi ofer experienţa, lucrând alături de Consiliul de Administraţie al Grupului Superbet pentru a îndeplini obiectivul principal al companiei, acela de a deveni lider global al industriei de tehnologie şi entertainment, asigurând, în acelaşi timp, un mediu de joc responsabil”, a declarat Jimmy Maymann.

Conform lui Hans Holger-Albrecht, preşedinte al Consiliului de Administraţie, Superbet Group, „Jimmy Maymann deţine o experienţa impresionantă, care îmbină natural proiectele antreprenoriale de succes cu roluri de importanţă strategică în organizaţii multinaţionale”.

”De aceea, elş se potriveşte perfect cu gândirea şi cultura organizaţională pe care le încurajăm în cadrul colectivului nostru. Suntem încrezători căJimmyva avea un impactimportant asupra strategieiGrupului şi a modelului nostru de business. Împreună vom construi un viitor şi mai promiţător pentruSuperbet”, spune Hans Holger-Albrecht.,

Johnny Hartnett, CEO, Superbet Group consideră că numirea lui Jimmy Maymann  reconfirmă aspiraţiile de a transforma compania într-un lider global al industriei, recrutând lideri de top.

„Echipa noastră de conducereşi-a asumat un angajament ferm către creştere sustenabilă şi extindere internaţională, încurajând inovaţia şi oferind o experienţă unică pentru clienţii noştri. Numirea lui Jimmy Maymann în calitate de Vice-Preşedinte al CA reconfirmă aspiraţiile noastre de a transforma compania într-un lider global al industriei, recrutând lideri de top care au o perspectivă clară asupra ambiţiilor pentru viitor pe care le are această organizaţie”, a declarat Johnny Hartnett, CEO, Superbet Group.

“Suntem foarte mulţumiţi de creşterea exponenţială a Grupului Superbet şi recunoaştem faptul că este rezultatul muncii depuse de o excelentă echipă deleadership, ai cărei membri deţin o vastă experienţă internaţională în domenii de business precum tehnologie, entertainment sau pieţe financiare. Faptul că Jimmy s-a alăturat Consiliului de Administraţie din poziţia de Vice-Preşedinte demonstrează că acţionăm conform unei strategii pe termen lung, în baza căreia dorim să ne extindem, în mod sustenabil, pe pieţele internaţionale”, subliniază Sacha Dragic, fondator şi membru al Consiliului de Administraţie al Superbet Group.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.