Finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes) va porni de pe prima poziţie a grilei în 70th Anniversary Grand Prirx, a cincea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, care se va desfăşura, duminică, pe circuitul Silverstone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este un sentiment plăcut. Ador calificările, mai ales când totul merge bine. Sunt mândru că conduc acest monopost. Primul nostru obiectiv este să avem un start bun mâine şi apoi vom vedea ce va fi”, a declarat Bottas.

Pentru Bottas este al doilea pole position din acest sezon, după cel din prima etapă (Austria).

Pe poziţia a doua s-a clasat în calificări Lewis Hamilton (Mercedes), pe trei Nico Hulkenberg (Racing Point), pe locul patru Max Verstappen (Red Bull Racing), pe cinci Daniel Ricciardo (Renault), pe şase Lance Stroll (Racing Point), pe şapte Pierre Gasly (AlphaTauri), pe opt Charles Leclerc (Ferrari), pe nouă Alexander Albon (Red Bull Racing) şi pe zece Lando Norris (McLaren).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.