Surpriză uriaşă în Marele Premiu din Singapore la Formula 1: spaniolul Carlos Sainz s-a impus în calificări şi va pleca din pole-position în cursa programată duminică, în timp ce liderul clasamentului, olandezul Max Verstappen, a încheiat pe locul 11.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dezastru pentru Red Bull în calificările pentru Marele Premiu de Formula 1 din Singapore. Campionul mondial en-titre şi liderul clasamentului mondial, olandezul Max Verstappen s-a clasat doar al 11-lea, atât el cât şi coechipierul său, Sergio Perez (locul 13), ratând prezenţa în Q3. De asemenea, Verstappen se va confrunta şi cu două investigaţii din partea comisarilor de cursă, pentru şicanarea ambilor piloţi Mercedes în Q1 şi a japonezului Yuki Tsunoda (Alphatauri) în Q2.

Carlos Sainz (Ferrari) va pleca din pole-position la Singapore – este cel de-al cincilea pole-position pentru spaniol. Pe locul al doilea s-a clasat britanicul George Russel (Mercedes), iar pe trei a venit monegascul Charles Leclerc (Ferrari).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.