Pilotul Lando Norris de la McLaren s-a tăiat în faţă cu un sticlă la o petrecere din Amsterdam, în acest weekend. Problema nu ar trebui să îi afecteze participarea la Marele Premiu de la Miami, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lando Norris a profitat la maximum de weekendul său liber. În timp ce Formula 1 a luat o pauză după Marele Premiu al Chinei şi înainte de Marele Premiu de la Miami de weekendul acesta, britanicul a participat la o petrecere de Ziua Regelui la Amsterdam alături de DJ Martin Garrix..

După cum arată mai multe fotografii postate pe reţelele de socializare, pilotul McLaren s-a tăiat la faţă în timp ce se afla pe o barcă. Cu un bandaj improvizat pe nas şi cu pete de sânge pe pulover, el s-ar fi rănit cu cioburi de sticlă, relatează PlanetF1.

Foto: X
Foto: X

Această problemă din Olanda nu ar trebui să-i afecteze participarea la următoarea cursă, programată în acest weekend la Miami.

Lando Norris a ajuns deja în Florida, după cum a anunţat într-un story pe Instagram. Pilotul este aşteptat să evolueze  pe circuitul urban din oraş, vineri pentru antrenamente libere, înainte de calificările pentru cursa de sprint, care va avea loc a doua zi, cu câteva ore înainte de calificările pentru Marele Premiu, care va începe duminică, la ora 23.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.