Echipa Red Bull a înregistrat duminică pentru a doua oară într-o săptămână o problemă cu un trofeu, după ce cel înmânat constructorului câştigător la Marele Premiu al Belgiei a fost doborât după o fotografie făcută de echipă pentru a sărbători, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminica trecută, în Ungaria, trofeul de porţelan al câştigătorului cursei, înmânat lui Max Verstappen, a căzut de pe podium şi s-a spart după ce Lando Norris de la McLaren a desfăcut şampania lovind sticla de şampanie de treapta podiumului pe care se afla trofeul.

"S-a spart din nou, trofeul s-a spart din nou", a strigat Verstappen, care a obţinut opt victorii consecutive.

O înregistrare video arată cum membrii echipei se grăbesc spre cameră în timp ce alţii golesc cutii de Red Bull. În timp ce fugeau, un panou s-a răsturnat pe trofeul plasat în faţă.

"Gata pentru summer-BREAK", a comentat echipa, iar videoclipul îi arată pe membrii echipei încercând să reasambleze trofeul. "Nu vă faceţi griji, am putut să-l reconstruim pe acesta şi este în drum spre Milton Keynes".

CITEȘTE ȘI Lando Norris i-a spart trofeul lui Verstappen la Budapesta. “E problema lui”, a glumit apoi britanicul - VIDEO

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.