Femeia care a făcut acuzaţii despre comportamentul lui Christian Horner va face apel la decizia Red Bull de a-i respinge plângerea, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia, pe care Red Bull a suspendat-o săptămâna trecută din funcţie, l-a acuzat pe directorul echipei de comportament inadecvat şi de control.

Ea va cere celor de la Red Bull să îşi reconsidere decizia, care a fost luată după o investigaţie efectuată de un avocat.

Horner, în vârstă de 50 de ani, a negat întotdeauna acuzaţiile care i se aduc.

Acuzaţiile la adresa lui Horner au ieşit la iveală la începutul lunii februarie, dar ancheta privind comportamentul său a început cu aproape o lună înainte. Red Bull a numit un avocat extern pentru a investiga afirmaţiile. După ce raportul acestuia a fost prezentat consiliului de administraţie al companiei, acesta a decis să respingă plângerea.

Horner a declarat că este "timpul să tragem linie" în această controversă, pe fondul speculaţiilor continue privind independenţa anchetei şi motivele pentru care Red Bull a luat această decizie.

Decizia reclamantului de a riposta la acţiunile Red Bull este un indiciu în plus că această controversă va continua pentru o perioadă de timp.

În cazul în care Red Bull respinge din nou cazul femeii, aceasta are opţiunea de a acţiona în justiţie atât împotriva Red Bull, cât şi împotriva lui Horner.

Red Bull a refuzat să ofere mai multe detalii despre caz, invocând confidenţialitatea, şi a declarat că "nu poate comenta" motivele pentru care femeia a fost suspendată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.