Formaţia CSM Poli Iaşi a învins, vineri, cu scorul de 1-0, echipa secundă a Şerif Tiraspol, într-un meci amical disputat la Tiraspol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Antrenorul Flavius Stoican a trimis în teren un prim 11 format din: Axinte - Tiago Almeida, Moisi, Sonea, Panţîru - Iosipoi, Chelaru - Danale, Spătaru, Asăvoaie - Moldovan.

Singurul gol al meciului a venit în urma unui corner când, după o combinaţie între Spătaru şi Moldovan, centrarea ultimului a fost trimisă în proprie poartă de un jucător al celor de la Sheriff.

Din minutul 32, în locul lui Iosipoi a evoluat Dodan.

În actul secund, Poli Iaşi a jucat în formula: Brânză - Tiago (Bosoi 65'), Moisi (Vlad Mare, juniori Poli U19, '75), Sonea (Chelaru '75), Panţîru - Vremea, Cioinac - Platini, Pedro, Spătaru (Kizito '65) - Tito.

În minutul 89, Janos Brânză a apărat un penalty foarte uşor acordat, fază la care Gabi Bosoi a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Cristea, Mihalache, Frăsinescu şi Boiciuc nu au evoluat, făcând antrenament separat, tehnicienii dorind să-i vadă pe ceilalţi fotbalişti la joc.

Andre Felipe şi Tengarrinha nu au fost folosiţi în meciul de vineri din cauza unor probleme medicale apărute la antrenamente.
Cei doi au părăsit cantonamentul şi vor efectua investigaţii suplimentare. În funcţie de rezultate, va fi luată o decizie privind semnarea contractelor cu ei.

Următorul meci de pregătire va avea loc sâmbătă, contra echipei Zaria Bălţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.