Pugilistul Floyd Mayweather a declarat că meciul cu irlandezul Conor McGregor a fost ultimul al carierei sale, el afirmând că a ales "partenerul potrivit pentru ultimul dans".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Conor este un adversar foarte dificil, am oferit fanilor ce voiau să vadă. Este mult mai bun decât credeam, a folosit diverse unghiuri. Dar eu am fost mai bun. Am ales partenerul potrivit pentru ultimul dans, aceasta a fost ultima mea luptă", a declarat Mayweather.

Conor McGregor a spus, imediat după meci, că nu ştie dacă va mai boxa vreodată: "Am crezut că sunt aproape...devin neglijent când sunt obosit. Floyd a meritat să câştige. Nu ştiu dacă voi boxa din nou".

Pugilistul american Floyd Mayweather l-a învins pe irlandezul Connor McGregor prin KO tehnic, în meciul disputat la T-Mobile Arena din Las Vegas, la categoria semimijlocie, versiunea WBC.

Mayweather s-a impus în runda a zecea, după arbitrul a decis încheierea meciului, deoarece irlandezul încasase mai multe lovituri.

McGregor, în vârstă de 28 de ani, este dublu campion al Ultimate Fighting Championship (UFC). McGregor a înregistrat în confruntările de arte marţiale mixte 21 de victorii şi trei înfrângeri. Cu Mayweather, irlandezul a disputat primul meci de box profesionist din carieră.

Floyd Mayweather, în vârstă de 40 de ani, nu mai boxase din septembrie 2015. El are acum în palmares 50 de victorii în tot atâtea meciuri disputate, egalând recordul legendarului Rocky Marciano.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.