Fotbalistul Florinel Coman a declarat, joi seară, că eliminarea echipei FCSB din Liga Europa de către formaţia Alaşkert ar fi fost cea mai mare ruşine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Da, ne-a fost frică. Când am luat acel cartonaş roşu şi ne-au dat golul trei ne-a fost teamă. Dar am intrat în repriza a doua cu gândul de a marca şi a fost bine. Am făcut nişte greşeli astăzi şi era să ne coste. Am intrat să ne calificăm în această seară, important este că ne-am calificat. Cu Botoşani am făcut un meci foarte prost, dar sper să ne trezim în următoarea etapă. Important e să ieşim din această pasă proastă. Eliminarea era cea mai mare ruşine”, a spus Coman la Pro X.

El a precizat că nu se teme de criticile lui Gigi Becali: “Nu, de ce să ne fie teamă, suntem obişnuiţi. Este normal: joci prost, eşti criticat”.

FCSB a fost învinsă, joi, la Giurgiu, cu scorul de 3-2 (3-1), de Alaşkert Erevan, în manşa secundă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. În tur, FCSB s-a impus cu 3-0 şi, în faza următoare, va evolua cu echipa cehă Mlada Boleslav, primul meci disputându-l pe teren propriu, la 8 august, iar returul al 15 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.