Fotbalistul Florin Tănase a declarat, joi seară, după calificarea FCSB în turul doi preliminar al Ligii Europa, că adversarii de la Şirak l-au surprins prin agresivitatea lor. El a precizat că Sergiu Buş merită convocarea la echipa naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O partidă destul de grea. Am început jocul mai slab decât meciul trecut, dar sunem bucuroşi că am reuşit să trecem în turul următor. O echipă destul de bună, agresivă, chiar m-au surprins în această seară. Vrem cu o echipă mai slab cotată în turul doi. De ce nu? Cred că putem ajunge în grupe, mai ales că se joacă o singură manşă. Nici nu şi-am că au venit convocările la echipa naţională, asta este... dacă n-am fost convocat. Buş a făcut un sezon foarte bun şi în aceste două meciuri nu s-a mişcat rău, merita să fie convocat”, a spus Tănase la Prima TV.

Formaţia FCSB a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa armeană Şirak, în primul tur preliminar al Ligii Europa, şi s-a calificat în runda secundă preliminară a competiţiei.

Au marcat Olaru ’34, Tănase ’65 (penalti) şi Buziuc ’83.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.