Fotbalistul echipei FCSB, Florin Tănase, a declarat sâmbătă seară, după partida cu CS Mioveni, scor 3-0, că nu crede că formaţia sa va avea suficient de mulţi jucători pentru ca meciul din etapa următoare, cu FC Farul, să se poată disputa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a făcut referiri şi la faptul că FCSB a fost nevoită să joace la Buzău “pe teren propriu”.

”Ce să mai zic, aşa am păţit în fiecare an, şi anul trecut, tot la fel am plecat pe la Giurgiu, nu ştiu ce a păţit tabela de pe Arenă. Numai nouă ni se întâmplă când suntem într-o formă bună, trebuie să plecăm de pe Arena Naţională. Staţi să vedem dacă o să urmeze meciul cu Farul. Eu cred că nu. Mai avem mâine un test şi suntem prea puţin. Nu am emoţii, am mai trecut prin asta”, a afirmat Tănase, potrivit telekomsport.ro.

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, la Buzău, cu scorul de 3-0, echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii 1.

Au marcat Tănase ’56 (penalti), Dumiter ’65 şi Keşeru ’69.

CS Mioveni a jucat în inferioritate  numerică din minutul 45+1, când a fost eliminat Buziuc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.