Mijlocaşul echipei Astra Giurgiu, Florin Lovin, a declarat, luni, că nu va mai avea aceeaşi relaţie cu antrenorul Marius Şumudică, după ce acesta l-a schimbat în minutul 34 al partidei cu Poli Timişoara, scor 0-2, din etapa a XVII-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am răcit, sunt bine şi sper să îmi revin cât mai repede. A fost un episod urât, în urma căruia nu vreau să îmi cer scuze, nu am nicio vină cu ce s-a întâmplat. Şumudică mi-a reproşat ceva. I-am spus să nu mai ţipe să stea linistit şi m-a scos, s-a enervat. Am fost schimbat în ultimele 6 meciuri de 4 ori la pauză şi de două ori în minutul 30. Mi-a ajuns cuţitul la os. Mi-a ajuns. Încă nu am vorbit, dar o vom face la primul antrenament. Am trăit momente frumoase şi la Chiajna, mulţi mă consideră copilul lui. Nu m-a schimbat nimeni înainte de pauză în 20 de ani de carieră. Şumudică a făcut-o de două ori într-o lună şi fără motiv. Mi-au spus în minutul 20 să vin pe poziţie de fundaş central, am dat o pasă care trebuia să fie mai tare, l-a deranjat şi a ţipat la mine. Nu mi se pare normal să ţipe la mine fără niciun motiv. Am 34 de ani. E un episod trist. Nu vom mai avea aceeaşi relaţie de acum încolo. Sunt episoade umilitoare. La vară voi termina cariera de fotbalist", a spus Lovin, conform digisport.ro.

Formaţia Poli Timişoara a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Şeroni '37 şi Pedro Henrique '54.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În minutul 34, antrenorul Marius Şumudică l-a înlocuit pe Florin Lovin cu Mansaly Boubacar, iar mijlocaşul giurgiuvenilor a şutat nervos în minge şi a primit cartonaşul galben. După înlocuire, Lovin a plecat direct la cabine.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.