Antrenorul echipei Brighton, Chris Hughton, a declarat că atacantul Florin Andone este incert pentru meciul cu Watford, din prima etapă a campionatului englez Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ne permitem să riscăm. Dacă te uiţi la program, vin meciuri grele şi îţi doreşti să ai toată echipa validă. Problema lui Florin a fost în zona inghinală. El a trecut acum peste acea problemă şi acum se recuperează. Este un sezon lung şi greu şi toţi jucătorii pe care i-am cumpărat vor avea o contribuţie majoră", a declarat tehnicianul, pentru The Argus.

De la sosirea în Anglia, Florin Andone a jucat doar o repriză pentru Brighton&Hove Albion, în meciul amical cu OGC Nice, scor 1-0, din 31 iulie.

În vârstă de 25 de ani, Andone a fost transferat, în această vară, de la Deportivo La Coruna la Brighton, pentru şase milioane de euro.

Meciul Watford - Brighton va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.