Fotbalistul Florin Andone, împrumutat de Brighton la Galatasaray în sezonul 2019/2020, a fost operat, joi, ca urmare a accidentării pe care a suferit-o la un meci de luna trecută

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit presei din Turcia, jucătorul a fost operat de medicul echipei Galatasaray, Yener Ince. După recuperare, jucătorul va reveni la Brighton, notează haberturk.com.

Florin Andone a suferit luna trecută o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul drept, la un meci pierdut de Galatasaray, scor 0-2, în deplasare, cu Rizespor, în campionatul Turciei. Andone a fost scos de pe teren cu targa.

Aceasta este a doua accidentare gravă suferită de internaţionalul român de 27 de ani, în acest sezon. El s-a accidentat şi la partida din 9 noiembrie 2019, cu Gaziantep FK, când a suferit o ruptură de ligament colateral intern şi o leziune de ligament încrucişat la acelaşi genunchi drept.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.