Antrenorul naţionalei de handbal feminin, Florentin Pera, a declarat, marţi seară, ,că este încrezător în echipă înaintea grupelor principale de la Campionatul Mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Felicitări Danemarcei, a jucat foarte bine. A fost echipa cea mai bună. Nu am repetat jocul pe care l-am făcut împotriva Serbiei. Am pierdut jocul în prima repriză. În a doua repriză am schimbat multe jucătoare, am folosit jucătoare tinere şi sunt foarte mulţumit de cum au jucat. Am jucat un handbal bun în repriza a doua. Diana Lixăndroiu are 18 ani, este prima dată la Mondiale şi a jucat foarte bine, am câştigat o jucătoare pentru viitor. Îmi pare rău de rezultat, dar nu trebuie să renunţăm, trebuie să luptăm până la final. Sunt încrezător în jucătoarele mele, punem juca mai bine în meciul următor”, a spus Pera.

Andreea Popa a declarat că ea şi colegele sale trebui să îşi schimbe mentalitatea şi să fe luptătoare, cum au fost la meciul cu Serbia.

“Sunt încrezătoare în viitor. Trebuie să schimbăm multe lucruri, trebuie să vedem acest meci şi greşelile făcute. Ne vom antrena şi suntem încrezătoare că în meciurile următoare vom juca mai bine. Sper că în primul rând ne vom schimba mentalitatea, vom fi luptătoare, ca la meciul cu Serbia. Cred că avem şanse bune să câştigăm înpotriva acelor echipe”, a afirmat Popa.

Naţionala României a pierdut categoric marţi, la Herning, în faţa a 12.000 de spectatori, ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial, chiar cu gazda Danemarca, scor 39-23 (21-10). Ambele echipe erau calificate anterior în grupele principale, în care România va întâlni Germania, Polonia şi Japonia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.